Project: Emmausschool in Rotterdam - Paper Factory
21637
single,single-portfolio_page,postid-21637,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Project: Emmausschool in Rotterdam

Aan de Tidemanstraat in Rotterdam ligt de Emmausschool, een hele leuke basisschool met een hele goede reputatie. Waar extra aandacht voorop staat en echt een school die met de tijd mee gaat. Met de Emmausschool hebben wij ook al een jarenlange samenwerking, wat geresulteerd heeft in vele mooie projecten. We hebben het logo gemaakt en ook verzorgen wij al jarenlang de schoolgids die gecombineerd wordt met een kalender.

Wat misschien nog wel extra leuk is, is dat wij voor de Emmausschool ook een promotiefilm hebben mogen maken. Een filmpje van ongeveer 5 minuten met alle ins- en outs van deze school. Heel mooi als ondersteuning op de website, maar ook prettig voor ouders die graag een goed beeld van de school willen hebben.

Is jullie school ook geïnteresseerd in een promotiefilm, maar weet je niet zo goed hoe dit aan te pakken? Schakel dan de expertise in van Paperfactory. We kunnen jullie hier heel goed mee helpen en ook tegen een zeer scherp tarief!

Date

July 31, 2016