Interim Management

Heeft uw organisatie een tijdelijk gebrek aan interne resources op management- of expertniveau? Een specifiek project staat op til? Een ingrijpend veranderingstraject dringt zich op?

Bij PaperFactory kunt u een beroep doen op een ervaren, hoogopgeleide externe manager. En haalt u tijdelijk specifieke kennis, skills en operationele maturiteit in huis. Die onafhankelijke expertise op het juiste moment inschakelen, is van vitaal belang voor uw bedrijf. Een beslagen manager die uw nood begrijpt en op korte termijn op kruissnelheid meedraait in uw organisatie. Iemand waarop u kunt bouwen en vertrouwen.

Aantoonbare werkervaring op directie niveau

U vraagt zich af of een interim-manager in zo’n beperkte inlooptijd voldoende voeling kan krijgen met uw business? Dat is net een voordeel. Dankzij zijn ruime ervaring en externe kijk op uw organisatie kan hij objectiever beslissen én verbeterkansen detecteren waar insiders aan voorbijgaan. Bovendien benut hij de best practices die hij heeft ontwikkeld en toegepast in andere organisaties of sectoren.

Ondersteuning en coaching

PaperFactory gaat samen met u en op basis van een grondige analyse op zoek naar de optimale synergie. Hoe beter de match met uw vraag, hoe sterker inzetbaar de interim-manager, én hoe autonomer en efficiënter hij aan de slag kan. De interim-manager staat er trouwens niet alleen voor. PaperFactory coacht en waakt over de kwaliteit van de resultaten.

Binnen PaperFactory kan uw interim-manager op elk moment een beroep doen op een brede kennis en ervaring van partners. Zowel juridisch, fiscaal als financieel en operationeel. Uw bedrijf kan met andere woorden rekenen op een multidisciplinair team, met oog voor uw business, uw strategie en uw doelstellingen.