Over ons

PaperFactory is een mediabedrijf dat webdesign, drukwerk, grafische vormgeving, apps, online tijdschriften en online marketing verzorgt. Wij ondersteunen je in al jouw media-, backoffice- en klantenservicebehoeften. Van een compleet nieuwe huisstijl ontwerpen tot het uitvoeren van jouw administratie: wij leveren resultaat. Niet alleen kwalitatief maar ook met het oog op de maatschappij.

PaperFactory werkt hiervoor samen met partners waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans krijgen om werkervaring op te doen. Zij doen hier werkervaring op onder toeziend oog van vaste medewerkers en met de hulp van professionele coaches. Zo worden zij klaargestoomd voor de volgende stap in hun carrière.

Zo’n stap kunnen zij niet zomaar zetten zonder eerst een kans te krijgen. Bij PaperFactory willen we graag zoveel mogelijk mensen zo’n kans geven. Zonder kansen was PaperFactory er ook nooit geweest.

Over mij

ResultMakers is in 2014 opgericht, toen ‘we’ nog ‘ik’ was: Maarten Alberts. Een ondernemer met jarenlange ervaring in de drukwerkindustrie, maar vooral iemand die heel erg blij is met de kansen die hij vroeger heeft gekregen.

Toen ik in mijn tienerjaren in korte tijd twee gezinsleden verloor, maakte ik zelf mee hoe het is om van het gebaande schoolpad af te raken. Maar dankzij mensen die in mij geloofden ben ik weer gaan leren en kon ik uiteindelijk bij een bedrijf aan de slag. Bijna vijfentwintig jaar later heb ik een eigen bedrijf en is het tijd om iets terug te doen. De kansen die ik ooit heb gekregen, geef ik nu weer door.

Onze missie

We willen met ResultMakers resultaat boeken en tegelijkertijd verschil maken. Of we dat nu doen voor een non-profit organisatie of een commerciële partij; dat maakt voor ons geen verschil. Zolang we maar verschil kunnen maken door mensen die een kans verdienen op de arbeidsmarkt aan werk of werkervaring te helpen.

Onze visie

Dat doen we door samen te werken met partners die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst nemen of klaarstomen voor een baan bij een andere werkgever. Het is ons doel om zoveel mogelijk mensen met wat voor arbeidsbeperking dan ook aan het werk te krijgen. Iedere opdracht die wij mogen aannemen is daarbij ook gelijk een kans voor hen om ervaring op te doen.