Uw website zichtbaar maken

Iedereen wil graag online succesvol zijn, maar niet iedereen krijgt wat hij/zij wenst en online zichtbaar zijn is een ingewikkelde taak. De taak om dit te vergemakkelijken begint hier, bij PaperFactory. Wij kunnen er voor zorgen dat u online zichtbaar bent in Google en alle andere zoekmachines zoals Yahoo en Bing. Wij van PaperFactory weten alles van SEO diensten, webdesign, online adverteren en Google Adwords. Van strategie tot creatie en van promotie tot aan optimalisatie; Wij bieden alles wat u hiervoor nodig heeft. We zetten uw site in de schijnwerpers van social media platforms zoals Facebook en LinkedIn en we bieden goedkope SEO diensten wat u zeker nergens anders zult krijgen. Kijkt u eens naar wat wij doen en hoe wij dit doen om u online zichtbaar te maken zodat u uw zakelijke doelstellingen kunt bereiken.

Online strategie

Onze strategieën voor website-optimalisatie  en webdesign zorgen er voor dat uw site zo hoog mogelijk in Google komt. Onze expertise en ervaring zorgen ervoor dat u deze werkzaamheden door ons laat uitvoeren, zodat u zich kunt blijven concentreren op uw andere werkzaamheden.

Creatie

Uw website of webshop biedt alleen de juiste klantervaring wanneer het ontwerp en de inhoud van de website over uw product of dienst interessant is voor uw doelgroep. Onze internetspecialisten zorgen ervoor dat uw website of webshop er fantastisch uitziet en dat deze direct zichtbaar is in zoekmachines zoals Google.

Webdesign

Klantervaring en klantenreis bepalen het succes van uw website en/of webshop. Met Google Analytics kunt u perfect bijhouden hoe bezoekers van uw website naar uw site zijn gekomen en welke pagina’s ze bezoeken. Bij het maken van een website gebruiken we sleutelwoorden waarmee u met uw product of dienst gevonden wilt worden. Onze internetspecialisten nemen dit als basis voor het ontwikkelen van uw website. We bouwen websites in onder andere WordPress, dit is een zeer gebruiksvriendelijk platform. Webshops bouwen we met LightSpeed, WooCoomerce en OpenCart.